King en EYE tekenen sanitair contract

King gecontracteerd voor filminstituut EYE

King Nederland heeft het sanitair contract gegund gekregen van EYE, het nieuwe nationale filminstituut aan de IJ-oever in Amsterdam.

EYE opende 1 april haar spectaculaire nieuwbouwpand voor publiek. King levert de komende jaren hoogwaardige kwaliteit RVS-dispensers inclusief bijbehorende dienstverlening voor EYE.

EYE is dé ambassadeur van filmcultuur in Nederland en beschouwt film in de meest brede zin van het woord: ‘film als kunst, cultuur, amusement en als fundament van onze eigentijdse beeldcultuur’. Daarnaast wil EYE zowel fysiek als virtueel een inspirerende ontmoetingsplaats zijn, voor jong en oud, voor publiek en professionals.

King Nederland

King Nederland is totaalleverancier van facilitaire verbruiksartikelen, persoonlijke beschermingsmiddelen, tableware, semi-medische én medische verbruiksartikelen. King richt zich op de overheid, zakelijke dienstverlening, gezondheidszorg, schoonmaakbranche en industrie.

Informatie: www.king.nl

King maakt onderdeel uit van Bunzl plc. Bunzl is wereldwijd marktleider in de distributie van disposables, hygiëneproducten en verpakkingen.
www.bunzl.nl

Reageren?