Kärcher schrob-/zuigmachine B 80 W is categoriewinnaar

Karcher categoriewinnaar

De B 80 W van Kärcher is winnaar van de Innovation Award categorie Machines, accessoires en componenten.

Schrobzuigmachine

De B 80 W van Kärcher is een 80 liter handgeleide schrob-/zuigmachine ontwikkeld voor oppervlakken tussen 1500 en 3000 m². Eenvoud en tijdbesparing zijn essentiële criteria voor iedere gebruiker die opteert voor deze machine.

RFID sleutelsysteem

Eén van de karakteristieken die het meeste indruk maakte op de jury was het intelligente RFID sleutelsysteem. Het systeem “Kärcher Intelligent Key” bestaat uit drie verschillende sleutels met resp. drie verschillende autorisatieniveaus; één voor de operator, één voor de facilitair beheerder en één voor de onderhoudstechnicus.

Alle noodzakelijke gegevens worden opgeslagen op elke gebruikerssleutel, zodat de operator snel vertrouwd is met de machine, het risico op fouten tot een minimum wordt herleid en de tijd nodig voor opleiding gereduceerd.

Gebruiksvriendelijk

Andere eigenschappen zoals automatisch vullen en spoelen van de tank, de eco!efficiënte bediening en de tool met accessoires maken de B 80 W tot een handig, gebruiksvriendelijk apparaat.

De jury beklemtoonde dat Kärcher een aantal ogenschijnlijk simpele eigenschappen introduceerde die eigenlijk bijzonder goed doordacht zijn en blijk geven van een goed inzicht in hoe gebruikers dagelijks met schoonmaakmachines werken.

Informatie: www.karcher.nl

Reageren?