Kick-off EW Facility Services Running Challenge

EW Running Challenge

Op dinsdag 8 mei trapte EW Facility Services op Hotel & Congrescentrum Papendal af met een kick-off voor de EW Facility Services Running Challenge. Een nieuw sportief initiatief.

Doel is het verhogen van de vitaliteit van medewerkers door hardlooptrainingen te faciliteren, waarbij samen wordt toegewerkt naar deelname aan de Arnhemse Bridge to Bridge loop op 9 september as. Samen met ex-Olympisch atleet Marko Koers en professionele hardlooptrainers werden op 8 mei vast de eerste meters gemaakt.

Keurmerk topsportvriendelijke werkgever

Diezelfde dag ontving EW Facility Services uit handen van Bram Ronnes, zelf oud-topsporter en deel uitmakend van het project Goud op de Werkvloer, het keurmerk ‘topsportvriendelijke werkgever’.

Goud op de Werkvloer is een gezamenlijk initiatief van NOC*NSF, Randstad en Sport & Zaken dat topsporters begeleidt naar een passende baan in het bedrijfsleven; tijdens of na de sportcarrière. Door het aannemen van topbasketbalster Anouk Biesters, deze zomer uitkomend voor het Nederlands team in de kwalificaties voor het EK van 2013, verdient EW Facility Services het keurmerk.

Marko Koers geen onbekende voor EW Facility Services

Marko Koers en EW Facility Services gingen al eerder een sportieve samenwerking aan. In 2011 trainde hij een groep van 40 medewerkers van EW Facility Services voor de Nijmeegse Zevenheuvelenloop. De samenwerking is beide partijen goed bevallen en daarom is voor het jaar 2012 gezocht naar een nieuwe uitdaging. De keus is gevallen op de Bridge to Bridge Arnhem, een loop die door de vele afstanden haalbaar is voor een groot publiek. EW Facility Services hoopt dan ook het aantal deelnemers van vorig jaar te overtreffen.

Sport hoog in het vaandel

Sport neemt binnen EW Facility Services al sinds haar oprichting een belangrijke plaats in. Haar dienstverlening kent veel overeenkomsten met (top)sport in teamverband. Samenwerken als basis voor succes, de wil om te winnen, het belang van een goede gezondheid en het verschil maken in details vormen niet alleen de basis voor de bedrijfsvoering, maar ook voor de invulling van de maatschappelijke verantwoordelijkheid die EW Facility Services draagt.

Op de foto vlnr: Marko Koers | Marko Koers Sports, Henk den Hollander | Algemeen Directeur EW Facility Services, Marco Vriezekolk | Financieel Directeur EW Facility Services, Bram Ronnes | Goud op de Werkvloer, Bas Haagen | Commercieel Directeur EW Facility Services

Informatie: www.ew.nl

Reageren?