Schoonmaakbedrijven door 3M gecertificeerd

3M Own The Floor

3M Nederland heeft zes innovatieve schoonmaakbedrijven opgeleid en gecertificeerd voor het Own the Floor-systeem. Eindgebruikers die een van de gecertificeerde bedrijven inschakelen voor het reinigen en onderhouden van hun vloeren, zijn hiermee verzekerd van professionele kwaliteit, gedegen vakmanschap en een perfect eindresultaat.

3M Nederland heeft zes innovatieve schoonmaakbedrijven opgeleid en gecertificeerd voor het Own the Floor-systeem. Het gaat om De Floormanager uit Almere, DACC uit Rotterdam, SMB Timmer uit Andelst, SMB Blinkers uit Vlissingen, Beton Reform uit Heukelum en Inter-Care uit Maldegem (België).

Eindgebruikers die een van de gecertificeerde bedrijven inschakelen voor het reinigen en onderhouden van hun vloeren, zijn hiermee verzekerd van professionele kwaliteit, gedegen vakmanschap en een perfect eindresultaat.

Schoonmaken en onderhouden van vloeren

Het Own the Floor-concept is een compleet systeem oplossingen, waarmee het beschermen, schoonmaken en onderhouden van vloeren gemakkelijker, efficiënter én goedkoper wordt.

Het komt nog regelmatig voor: zwaar vervuilde vloeren, waarmee reguliere schoonmaakbedrijven geen raad meer weten. Het reinigen en onderhouden van vloeren is dan ook specialistisch werk.

3M introduceerde daarom vorig jaar het innovatieve concept Own the floor, dat door de branche enthousiast werd ontvangen. De onlangs gecertificeerde Own the Floor-specialisten zijn onder meer getraind in het werken met de nieuwe 3M Nano Coatings, waarmee groot periodiek onderhoud overbodig wordt.

Own the Floor

Dagelijks onderhoud is arbeidsintensief en kostbaar. Efficiënte schoonmaakmethoden en hoogwaardige reinigingsproducten zorgen dan ook voor een directe kostenbesparing. Met het Own the Floor-concept wil 3M Nederland de schoonmaakbranche een compleet systeem oplossingen bieden, waarmee sneller en gemakkelijker kan worden gewerkt mét een hoogwaardig eindresultaat. 

Alle relevante 3M-producten en -systemen zijn binnen Own the Floor ondergebracht in vier categorieën: voorkomen, reinigen, beschermen en onderhouden. Alles is op elkaar afgestemd voor een optimaal eindresultaat.

De producten en systemen variëren van de 3M Nano Floor Protectors waarmee groot periodiek onderhoud overbodig wordt, tot het Nomad mattensysteem, dat helpt vuil en vocht vast te houden en aan het zicht te onttrekken. Verder is er een volledig pakket vloerpads, waarmee voor iedere ondergrond een geschikte pad beschikbaar is en onder de naam Easy Clean systeem biedt 3M diverse innovatieve materialen en systemen.

Schoonmaakmarathon.nl

De website www.schoonmaakmarathon.nl is een belangrijk startpunt voor facilitair managers en schoonmaakorganisaties. Hier is alle relevante informatie verzameld en hier begint een systematische analyse van het schoonmaak- en onderhoudsproces.

Wie dat wil, kan via de website bijvoorbeeld een gratis test aanvragen voor behandeling van een vloervak met de 3M vloerprotectors, maar ook zijn huidige huurcontract voor entreematten onder de loep nemen. Daarnaast biedt 3M via de site en social media veel ruimte voor uitwisseling van praktijkervaringen onder het motto: de praktijk is de beste leermeester. 

Informatie: www.3M.nl

Reacties

Één reactie op “Schoonmaakbedrijven door 3M gecertificeerd”

  1. schoonmaakbedrijf rotterdam19 mei 2012 om 01:08

    Wat een goed idee om schoonmaakbedrijven te certificeren op het gebied van schoonmaak. Elk bedrijf zou van deze schoonmaakdiensten gebruik moeten maken. Je bent verzekerd van een hygiënische omgeving en zeker ook van gezonde mensen.

Reageren?