‘Uniqcare rijdt op aardgas’

Uniqcare rijdt op aardgas

Uniqcare heeft de eerste servicewagen op aardgas (CNG) in gebruik genomen. ‘Een volgende stap binnen ons MVO-beleid’, aldus Dré Broeken, directeur van Uniqcare.

Uniqcare is specialist op het gebied van sanitaire hygiene. Broeken: ‘Wij brengen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen dichtbij onze klanten, door daadwerkelijke acties uit te zetten met een groener wagenpark. Deze investering sluit geheel aan bij het door ons behaalde Keurmerk NL MVO’.

Aardgas is een schonere brandstof dan diesel of euro, met minder uitstoot van fijnstof en roetdeeltjes en een vermindering van CO2-uitstoot. Dankzij een steeds groter wordend netwerk van CNG-vulstations is deze oplossing ook interessant geworden voor de landelijke dekking van Uniqcare.

Schonere exemplaren

Er is gekozen voor de Iveco Daily grand volume bestelauto met extra aardgastanks om een acceptabele actieradius te verkrijgen. Om aan de verdere groei te kunnen voldoen zijn recent naast de aardgasoplossing ook  andere Mercedes-bussen vervangen voor schonere exemplaren met een groter volume, waarbij met dezelfde verkeersbewegingen meer producten te transporteren zijn. ‘Een verdere stap in de steeds doorgaande verduurzaming van ons bedrijf en onze dienstverlening’.

Uniqcare Facility Services is een landelijke dienstverlener voor sanitaire voorzieningen en schoonloopmatten. Uniqcare onderscheidt zich door de combinatie in aanbiedingsvormen en –concepten gericht op de individuele klant.

Informatie: www.uniqcare.nl

Tags:,

Reageren?