Heineken Music Hall en Ziggo Dome kiezen voor Effektief Groep

Effektief Groep gaat Ziggo Dome onderhouden

Heineken Music Hall (HMH) en de nieuwe Amsterdamse concertlocatie Ziggo Dome hebben beiden hun schoonmaakwerkzaamheden ondergebracht de Effektief Groep. Hiermee geeft Effektief Groep inhoud aan haar ambities binnen de leisure en event branche in de Amsterdamse regio.

HMH werkt al vijf jaar naar volle tevredenheid met Effektief Groep voor de reguliere- en evenementen schoonmaak en heeft het contract met minimaal drie jaar verlengd. De samenwerking kenmerkt zich door korte lijnen en flexibiliteit.

Ziggo Dome opent in juni haar deuren naast de Amsterdam Arena en kiest ook voor Effektief Groep. Op de concertlocatie met 50.000 m2 aan publieksruimten, podia en restaurants wordt zeven dagen per week door Effektief Groep gewerkt.

Schoonmaakwerkzaamheden

Naast reguliere schoonmaakwerkzaamheden verzorgt Effektief Groep ook de handyman, stand-bydiensten, glasbewassing en sanitaire voorzieningen. Tezamen vertegenwoordigen de contracten een jaarwaarde van minimaal 1.5 miljoen euro.

Effektief Groep is van oorsprong een Gronings schoonmaakbedrijf en die noordelijke, nuchtere aanpak werkt goed in de Randstad. Inmiddels is Effektief Groep sterk vertegenwoordigd in Groningen, Drenthe, Utrecht en groot Amsterdam. Het is de ambitie van Effektief Groep een vooraanstaande speler te zijn binnen de event branche en het bedrijf is daarom ook erg content met deze gunningen.

Informatie: www.effektiefgroep.nl

Reageren?