Facilitaire Vakbeurs Assen ontmoetingsplek facilitaire sector

Facilitaire Vakbeurs Assen

Vorig najaar werd voor het eerst de Facilitaire Vakbeurs Assen georganiseerd in de TT Hall Assen. Vooral bedrijven met de noordelijke provincies als (potentieel) werkgebied, vinden de Facilitaire Vakbeurs Assen een welkome aanvulling. Op woensdag 3 en donderdag 4 oktober 2012 vindt dan ook de tweede editie van deze vakbeurs plaats.

De Facilitaire Vakbeurs Assen biedt de complete facilitaire sector een platform waar men zich prominent kan presenteren. De beursvloer biedt alle gelegenheid om in een prettige ambiance, ontspannen te kunnen netwerken.

Juist door alle virtuele mogelijkheden om relaties te ontmoeten, is het persoonlijk contact met de doelgroep nog veel belangrijker geworden. Op speciaal ingerichte ontmoetingsplekken kan men potentiële klanten direct de hand schudden. Daar kan geen tweet, mail of sms tegenop!

Noviteiten

Zeker voor bedrijven die een noviteit presenteren is een deelname aan de vakbeurs erg interessant. De organisatie biedt standhouders gratis de mogelijkheid om deze nieuwe producten extra in de spotlights te zetten, direct bij de entree van de beurs. Samen met een randprogramma van seminars, maakt dit de Facilitaire Vakbeurs Assen dé ontmoetingsplek voor de facilitaire sector in Noordoost-Nederland.

Informatie: www.facilitairevakbeurs.nl

Reageren?