Facilitaire Vakbeurs Assen

Facilitaire Vakbeurs Assen

Op woensdag 3 en donderdag 4 oktober is de TT Hall Assen hét trefpunt voor de facilitaire sector in Noordoost-Nederland, tijdens de tweede editie van de Facilitaire Vakbeurs Assen.

Inkrimping, herstructurering, reorganisatie en het nieuwe werken. Het zijn allemaal actuele ontwikkelingen in deze tijd van economische crisis. Deze ‘uitdagende marktomstandigheden’ bieden u als ondernemer in de facilitaire sector ook kansen.

Thuiswerken kan niet zonder IT-aanpassingen, herhuisvesting gaat niet zonder transport, inkrimping vraagt een nieuwe kantoorinrichting, et cetera. Waar kunt u extra omzet halen? Ontmoet uw toekomstige klanten op de Facilitaire Vakbeurs Assen.

Bekende en nieuwe namen op de Facilitaire Vakbeurs Assen

De inschrijving voor de Facilitaire Vakbeurs Assen verloopt voorspoedig. Zo presenteert het software- en consultancybedrijf TOPdesk er de nieuwste generatie van het gelijknamige programma: TOPdesk 5. Ook verzorgt het bedrijf op beide beursdagen een seminar.

Schoonmaakmiddelen

VM Service kiest voor de Facilitaire Vakbeurs Assen om er de VM’s toplijn in professionele schoonmaakmiddelen te presenteren, inclusief slim doseersysteem.

En ook CBL heeft weer ingeschreven. CBL won onlangs de 3e prijs bij de FGNoviteiten Awards 2012, voor het akoestisch bewakingssysteem AB3. Dit systeem zorgt voor een enorme efficiëntieverbetering in de zorg en dus mag CBL niet op de beursvloer ontbreken.

Nivo Noord Schoonmaak

Andere deelnemers van de FGNoviteiten Awards zoals Klaver Group, TH&P en PilotPen zijn ook present. Daarnaast kent de Facilitaire Vakbeurs dit jaar ook veel nieuwe namen zoals: Tiktak Koffie / Segafredo, Durable Nederland, FM at Work, Juro Unirek, Nivo Noord Schoonmaak, Eputan Kunststoftechniek, Syplon, Ascom Nederland, Husol Zonwering, Burgman Supply en tal van andere gerenommeerde bedrijven.

Informatie: www.facilitairevakbeurs.nl

Reageren?