Jones Lang LaSalle en EW starten samenwerking

EW gaat samenwerken met Jones Lang LaSalle

Jones Lang LaSalle heeft EW Facility Services geselecteerd als exclusieve leverancier van facilitaire diensten voor de kantoorlocaties in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven.

Per 1 juni 2012 verzorgt EW Facility Services het schoonmaakonderhoud, inclusief de glasbewassing, voor de vijf locaties en levert het bedrijf alle sanitaire supplies.

Vooral ondernemerschap, pro-activiteit, flexibiliteit en het streven naar partnership zijn de doorslaggevende factoren in de keuze van Jones Lang LaSalle voor EW Facility Services.

Facilitair Belevingsconcept

Het Facilitair Belevingsconcept van EW Facility Services sluit goed aan op de wensen van de vastgoeddienstverlener, evenals het werken op basis van de code Verantwoordelijk Marktgedrag in de schoonmaak- en glazenwassersbranche.

De samenwerking is aangegaan voor een periode van drie jaar.

Op de foto, vlnr: Jan Strookman, Salesmanager EW Facility Services; Arjan Hiddes, Procurement Officer Jones Lang LaSalle Nederland; drs. Reynout Vroegop, Chief Financial Officer Jones Lang LaSalle Nederland; Dave Vos, Manager Calculatie EW Facilty Services

Informatie: www.ew.nl

Reageren?