Aarion wordt onderdeel van Visschedijk Facilitair

Visschedijk Facilitair

AARION Schoonmaakorganisatie uit Borne is onderdeel geworden van Visschedijk Facilitair uit Oldenzaal. De directies van de bedrijven zijn dat overeengekomen.

Bert Oude Lansink van AARION is enthousiast: “Door ons aan te sluiten bij Visschedijk Facilitair kunnen zowel onze klanten als onze medewerkers maximaal gebruik maken van de aanwezige expertise binnen Visschedijk. Ik heb me geruime tijd bezig gehouden met de vraag op welke wijze de toekomst van de AARION organisatie het beste gewaarborgd zou zijn. Voor zowel onze klanten als onze medewerk(st)ers biedt deze stap nieuwe kansen.”

Schoonmaakonderhoud

De activiteiten van AARION bestaan uit zowel dagelijkse- als gespecialiseerd schoonmaakonderhoud en bedrijfsdiensten. Voor de werkgelegenheid van de 85 betrokken medewerk(st)ers heeft de overname geen consequenties.

Regionale Facilitaire dienstverlener

Voor Hilco Kok en Erwin Wigbold, directie van Visschedijk Facilitair past deze stap in de gewenste ontwikkeling van het bedrijf; “Wij zijn blij met AARION. De mooie klantenportefeuille, de expertise van specialistische schoonmaak en de kwaliteit van de medewerk(st)ers is een goede aanvulling voor onze organisatie. Visschedijk Facilitair versterkt hiermee haar positie als regionale facilitaire dienstverlener met een sociaalmaatschappelijk profiel”.

Het dienstenaanbod van Visschedijk Facilitair bestaat naast schoonmaak uit catering-, hoveniers- en bijbehorende servicewerkzaamheden, het bedrijf biedt werkgelegenheid aan circa 1300 medewerk(st)ers in Oost en Noord Nederland.  

Informatie: www.visschedijk.nl

Reageren?