Carling start weer twee MBO-opleidingen

Twee mbo-opleidingen Carling

Carling Opleidingen is deze maand weer met 2 groepen van 15 leerlingen van start gegaan. Deze deelnemers worden uiteindelijk gediplomeerd op MBO niveau 1.

Begin deze maand was het dan weer zover.  In de samenwerking met BSW in Breda en P3 Transfer is de kick-off gedaan voor de opleiding van 2 groepen met medewerkers van BSW die ondanks hun beperking het MBO-diploma gaan behalen.

“Al deze mensen hebben een beperking die er voor zorgt dat zij  in de private sector bij commerciële schoonmaakbedrijven tegen teveel problemen aanlopen. Tijdens de opleiding en hun dagelijkse werkzaamheden binnen BSW bedrijven worden deze deelnemers voorbereid op de terugkeer naar de arbeidsmarkt. Ze hebben dan een vorm van beperking maar ik heb zelden zo’n gemotiveerde deelnemers meegemaakt”  aldus Gerard Spoor, directeur van Carling.

De nieuwsgierigheid en leergierigheid viel direct te bespeuren bij de kick-off meeting ( foto ). Hoe spannend en zwaar het voor deze deelnemers ook mag zijn, wij gaan samen met P3 Transfer en BSW zorgen dat ze gaan slagen in deze opleiding en een nieuwe kans krijgen op de arbeidsmarkt.

Voor meer informatie over Carling Opleidingen kunt u kijken op onze website of contact met ons opnemen.            

Informatie: www.carling.nl

Reageren?