Vooraankondiging VSR-Zomerborrel 2012

Marc Lammers

VSR organiseert op woensdag 5 september de jaarlijkse VSR-Zomerborrel voor haar leden. Ook tijdens deze bijeenkomst van hét kennisplatform voor professioneel schoonmaken staat kennisuitwisseling centraal.

Aansluitend op het inhoudelijke programma, vindt een netwerkborrel plaats waar u onder het genot van een hapje en drankje collega-leden kunt ontmoeten. De Zomerborrel vindt plaats in “Inn Style” te Maarssen. Deze moderne locatie is gelegen midden in een prachtig natuur- en watergebied.

Marc Lammers

Zo vlak na de Olympische Spelen in Londen, heeft VSR Marc Lammers weten te strikken. Hij was 8 jaar bondscoach van het Nederlands dames hockeyteam (zilver tijdens Olympische Spelen 2004 in Athene en Wereldkampioen in 2006). Het hoogtepunt is het behalen van Goud op de Olympisch Spelen in Beijing waar met 0-2 werd gewonnen van China.

Hij is gespecialiseerd in presentaties over teambuilding, het realiseren van doelstellingen, ambitie en coaching. Marc heeft een nieuwe presentatie ontwikkeld die zich richt op de kansen die een crisis biedt.

VSR-nieuws

Na deze sessie van Marc Lammers wordt er overgegaan tot interessant vakinhoudelijk VSR-nieuws. Daarbij zal voornamelijk aandacht worden besteed aan de beleving van kwaliteit in de schoonmaak. VSR heeft daar de afgelopen periode diverse initiatieven op ontplooid.

VSR leden ontvangen medio juli de officiële uitnodiging.    

Datum:
woensdag 5 september 2012

Aanvang:
14:30 – 17:30 uur

Locatie:
Inn Style
Herenweg 55
3602 AN te Maarssen

Informatie: www.vsr-org.nl

Reageren?