Carling en QPC Schoonmaak partners in opleiden

Carling en QPC Schoonmaak

QPC Schoonmaak en Carling Opleidingen zijn een overkomst aangegaan voor het verzorgen van de opleidingen.

Inmiddels is de eerste groep binnen QPC Schoonmaak gestart met de basisopleiding. Dit is op zich al een onderdeel van de criteria die QPC hanteerde bij de gunning van de opdracht.

“Wij zochten een opleider die op dezelfde manier acteert als wij dat naar onze klanten ook willen, moeten en dus ook doen!  Kwaliteit leveren, prijsbewust aanbieden, afspraken nakomen en servicegericht acteren naar je klant” aldus Quiryn van den Broek, Directeur/eigenaar van QPC Schoonmaak. “Dit hebben we bij Carling gevonden en de snelle doch vloeiende start van de eerste groep bevestigd onze keuze alleen maar.”

Microvezeltechniek

“We gaan samen aan de slag om alle medewerkers van QPC Schoonmaak te trainen. Dat is een mooie taak en past ook helemaal binnen de werkwijze die wij bij QPC Schoonmaak zien. Alle medewerkers werken met microvezeltechniek en krijgen alle middelen en tijd om het werk goed te doen, maar zeker ook om de opleiding tot een succes te maken” aldus Gerard Spoor, Directeur van Carling.

QPC Schoonmaak is de schoonmaakdienstverlener voor de regio Eindhoven/Den Bosch/Nijmegen met ca. 150 medewerkers, en biedt zijn relaties landelijk reguliere schoonmaak en specialistische diensten via Schoongroep Nederland.

Informatie: www.carling.nl, www.qpcschonmaak.nl

Foto, vlnr: Gerard Spoor, Quiryn van den Broek en Harry van den Broek

Reageren?