Aantal ondertekenaars Code stijgt boven 600 uit

Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Op donderdag 14 juni organiseert de codecommissie een regionale ondertekening. Tijdens deze bijeenkomst zullen Bureau van der Meijden, Enexis, FVH Facility, Latten Dienstverlening, M.B. Schoonmaak en Bedrijfsdiensten, M.B. Glas- en Gevelonderhoud, M.B. Industriële Reiniging, Seiso en SNS REAAL de Code ondertekenen.  

Kees Blokland, commissievoorzitter Verantwoordelijk Marktgedrag, zal de regionale ondertekening openen, terugkijken op het ontstaan van de Code en uiteen zetten wat de Code in de praktijk inhoudt. De organisaties die ondertekenen geven vervolgens aan met welk doel zij de Code ondertekenen.

Verplichte zelfverklaring

Net als bij iedere regionale ondertekening is er ruimte om van gedachten te wisselen over hoe men de Code in de beleidsvoering kan integreren en hoe deze  praktisch kan worden ingevuld, onder meer in de vorm van de verplichte zelfverklaring.

Sinds de introductie van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag in juni 2011 hebben meer dan 600 organisaties de Code onderschreven, waaronder de ASML, Coca Cola, Delta Lloyd Groep, Erasmus Medisch Centrum, Gilde Opleidingen, Rockwool en Universiteit Utrecht.

Codecommissie

Organisaties die deel uitmaken van de commissie zijn: de OSB, VMS FMN, CNV Vakmensen, FNV Bondgenoten, ROC Friese Poort, Erasmus Medisch Centrum, NS, Schiphol, F-MEX en de Rijksoverheid.

Informatie: www.codeverantwoordelijkmarktgedrag.nl

Reageren?