Nieuw hoofdkantoor Kärcher

Karcher

Vandaag opent het nieuwe hoofdkantoor van Kärcher b.v. officieel de deuren, met een feestelijke inhuldiging van het ruime pand, gelegen op een prachtige zichtlocatie langs de A27. Op hetzelfde adres is voortaan trouwens ook het gloednieuwe Kärcher Center Breda gehuisvest.

Het pand aan Minervum in Breda voldoet aan alle wensen op het Kärcher-lijstje. De regio biedt een goed vestigingsklimaat en economische groeikansen.

Het gebouw zelf biedt voldoende ruimte voor alle activiteiten die er zijn ondergebracht. Na de nodige renovatiewerken en de introductie van de gekende Kärcher-look, is het pand er nu helemaal klaar voor. Dat geldt trouwens ook voor de medewerkers, die als een sterk team aan de slag gaan.

Trainingscenter

De verhuizing is een bewuste stap dichter naar de klanten toe. Doelstelling is om vanop de nieuwe locatie de Kärcher-service nog te verbeteren. De aanwezigheid van de Customer Service, de Technical Support Service en het Trainingscenter zijn daarbij essentieel.

Het trainingscenter is er voor de eigen medewerkers, maar ook voor Kärcher-dealers en eindgebruikers. Een totale vloeroppervlakte van 500 m² staat ter beschikking voor product-, service- en verkoopstrainingen. Diverse machines, reinigingsmiddelen en toebehoren kunnen worden gedemonstreerd. Gebruikers kunnen er hun vaardigheden van de verschillende toepassingstechnieken trainen. Voor de commerciële medewerkers is een aparte opleidingsruimte voorzien.

Ook de afdeling customer service heeft hier zijn uitvalsbasis, net als de technical support service. Alle technici met actieterrein Nederland, worden vanuit het hoofdkantoor van Kärcher b.v. in Breda aangestuurd.

Informatie: www.karcher.nl

Tags:

Reageren?