De Wisser reinigt de glazen van Jongen Opticiens

De Wisser sluit overeenkomst met Jongen

Vanaf mei 2012 verzorgt Gebouwenservice de Wisser uit Heerlen de glasbewassing van het nieuwe pand van Jongen Opticiens & Optometrie. Op 6 april hebben David van den Broek, bedrijfsleider bij Gebouwenservice de Wisser en Dolf Niesters, bedrijfsleider bij  Jongen Opticiens & Optometrie het contract voor de glasbewassing van het nieuwe pand getekend.

Jongen Opticiens & Optometrie is al meer dan 80 jaar een begrip in het centrum van Heerlen. Naast opticiens en contactlenzenspecialisten zijn er ook een tweetal gediplomeerde optometristen, werkzaam binnen de oogheelkunde, in dienst . Op deze manier zijn alle klanten verzekerd van zeer professionele oogzorg.

Om hun klanten nog beter van dienst te zijn  is Jongen Opticiens & Optometrie verhuisd naar het naastgelegen pand aan de Akerstraat. Het gebouw mag speciaal genoemd worden, want het is een jong monument. Rond 1953 ontworpen door de in Heerlen geboren architect Frits Peutz.

‘Dit pand is aanzienlijk ruimer, waardoor wij de klant nog beter van dienst kunnen zijn. Niet alleen de binnenzijde van ons nieuwe pand dient er netjes uit te zien, het visitekaartje ‘aan de buitenkant’ dient er, zoals onze klanten van ons gewend zijn, ook keurig bij te liggen.’ aldus Dolf Niesters.

Hiervoor schakelde Jongen Opticiens & Optometrie, de Wisser uit Heerlen in. Gebouwenservice de Wisser levert al meer dan 27 jaar facilitaire diensten waaronder glasbewassing en interieuronderhoud aan tevreden klanten. ‘Wij zijn trots op het feit dat het onderhoudscontract aan ons gegund is. Het is een fantastisch pand met mooie grote ramen. Schoonmaakonderhoud in het centrum van Heerlen voelt toch een beetje als een thuiswedstrijd. ’aldus David van den Broek.

Informatie:  www.dewisser.com

Reageren?