HydraGroup genomineerd voor Zilveren Ooievaar

Zilveren Ooievaar

Afgelopen woensdag, op 20 juni, werd tijdens het tweedaags ondernemersevent Ondernemersplein Den Haag 2012 de ondernemersprijs de Zilveren Ooievaar van de Gemeente Den Haag uitgereikt. Schoonmaakdienstverlener HydraGroup was genomineerd, maar viste achter het net.

De Zilveren Ooievaar is een jaarlijkse prijs voor Haagse ondernemers. Met deze prijs geeft de gemeente Den Haag de waardering voor goed ondernemerschap en benadrukt zij het belang van het bedrijfsleven voor de stad. De gemeente zet vooral ondernemers in het zonlicht die zich positief onderscheiden en hun bedrijf leiden met visie, durf, creativiteit en innovativiteit. 

HydraGroup genomineerd vanwege inspanningen voor jongeren

Stichting NelisNa een spannende voorronde bleven drie genomineerden over: Meeuwisse Nederland, WilkoHaag en HydraGroup. HydraGroup, gespecialiseerd in glas- en gevelreiniging, werd door de jury mede genomineerd vanwege alle inspanningen voor jongerenwerkgelegenheidsproject Stichting Nelis.

Helaas viste het bedrijf nèt achter het net. Tijdens een zinderende finale won Meeuwisse uiteindelijk deze prachtige prijs voor bijzonder ondernemerschap in Den Haag.

Informatie: www.hydragroup.nl

Reageren?