Gemeente Zwolle ondertekent de Code

Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Vandaag ondertekenen ASP Gebouwenservice, Clean Support, Gemeente Zwolle, HG van Kruistum Advies en Loeve Schoonhouders de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. 

Invulling code

Onder leiding van de commissievoorzitter, Kees Blokland, wordt dieper ingegaan op de Code en geven alle ondertekenaars aan met welk doel zij de Code ondertekenen. Ook tijdens deze regionale ondertekening wordt besproken hoe de Code in de beleidsvoering kan worden integreren en praktisch kan worden ingevuld, onder meer in de vorm van de verplichte zelfverklaring.

Coca cola

Sinds de introductie van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag in juni 2011 hebben bijna 630 organisaties de Code onderschreven, waaronder de ASML, Coca Cola, Delta Lloyd Groep, Erasmus Medisch Centrum, Mars Nederland, T-Mobile en Universiteit Utrecht.

De volledige tekst van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag in de schoonmaak- en glazenwasserbranche is te vinden op www.codeverantwoordelijkmarktgedrag.nl.

Organisaties die deel uitmaken van de commissie zijn: de OSB, VMS FMN, CNV Vakmensen, FNV Bondgenoten, ROC Friese Poort, Erasmus Medisch Centrum, NS, Schiphol, F-MEX en de Rijksoverheid.

Informatie: www.ras.nl

Reageren?