Berendsen komt met trendy werkkleding

Berendsen

Het assortiment van Berendsen is uitgebreid met de ‘Action’ collectie. Het ontwerp is geïnspireerd op hedendaagse sportkleding en streetwear.

Berendsen heeft een nieuwe collectie ontwikkeld waarin een functioneel en modern ontwerp is gecombineerd met een uitstekende pasvorm. En ook geschikt voor dames.

Algemeen directeur Erik Verstappen: ‘Berendsen springt met deze collectie in op de huidige trend van trendy werkkleding. Daar is op dit moment veel vraag naar in de markt. Een paar jaar geleden hebben we de Work’in Motion collectie geïntroduceerd die gebaseerd is op de combinatie functionaliteit en bedrijfsimago. De Action collectie is een heel mooie aanvulling hierop.’

Ook geschikt voor professionals in industriële sectoren

De Action collectie is voor service-, detailhandel-, magazijn- en distributiemedewerkers die representatief voor de dag willen komen. De kleding is ook bijzonder geschikt voor professionals in industriële sectoren.

De collectie bestaat uit een zip sweater, een softshell jack, een unisex broek en een worker broek met extra zakken. De collectie wordt door Berendsen aangeboden in een full service concept. Aanschaf, reiniging, onderhoud en reparatie van de collectie is in dit concept inbegrepen. De Action collectie is voor ieder bedrijf beschikbaar voor een vast, laag bedrag per week.

Informatie: www.berendsen.nl

Reageren?