Tactus kiest voor Uniqcare

Met de ondertekening van een serviceovereenkomst voor drie jaar heeft Tactus Verslavingszorg gekozen voor het uitbesteden van de sanitaire voorzieningen aan Uniqcare.

De 31 panden van Tactus zullen worden voorzien van een nieuwe lijn van dispensers, waarbij Uniqcare zorg draagt voor de frequente wisseling en belevering van de verbruiksmaterialen.

Op het hoofdkantoor in Deventer is in aanwezigheid van Auke Joling, hoofd facilitaire zaken Tactus, Dré Broeken, directeur Uniqcare en Jaap Lemmens, account manager Uniqcare, het contract ondertekend door John de Vries, directeur bedrijfsvoering Tactus.

Gezondheid en veiligheid

Stichting Tactus verslavingszorg is een zorginstelling die de risico’s voor de gezondheid en veiligheid van haar doelgroepen en de samenleving als gevolg van middelengebruik en verslavingsgedrag zoveel mogelijk probeert te beperken.

Uniqcare Facility Services is een landelijke dienstverlener voor sanitaire voorzieningen en schoonloopmatten. Uniqcare onderscheidt zich door de combinatie in aanbiedingsvormen en –concepten gericht op de individuele klant.

Foto: ondertekening van het contract door de heer J. de Vries, directeur Bedrijfsvoering Tactus (r) en de heer J. Lemmens, account manager Uniqcare.

Informatie: www.uniqcare.nl

Reageren?