NedTrain kiest voor TreinSchoon!

treinschoonmaak

TreinSchoon! een gezamenlijke onderneming van Succes Volendam en CSU Cleaning Services sluit samen met NedTrain een overeenkomst voor het reinigen van alle materieel van andere vervoerders dan NS Reizigers voor acht locaties verspreid over heel Nederland.

Het contract start op 1 september 2012, heeft een looptijd van twee jaar met als optie drie maal een verlenging van een jaar en een contractwaarde van € 4,7 miljoen per jaar.

NedTrain is specialist op het gebied van onderhoud aan treinstellen. Vanaf 1999 is NedTrain een besloten vennootschap en volwaardige dochteronderneming van het NS-concern. Op 30 strategische plaatsen binnen het Nederlandse spoorwegnet verzorgt ze onderhoud, service, reiniging en revisie, bijvoorbeeld voor de NS maar ook andere vervoerders.

Reinigen van treinstellen

Het contract met TreinSchoon! omvat het dagelijks inwendig reinigen van treinstellen die rijden voor NS Hispeed, Arriva, RET en DB Rheinland. De treinstellen die gereinigd worden zijn bijvoorbeeld de Fyra en de Thalys, maar ook de ICE die tussen Amsterdam en Berlijn rijdt.

TreinSchoon!

Voor de uitvoering van het contract is een nieuwe onderneming opgericht, waarin circa 100 medewerkers werken en waarvan de directie bestaat uit Nico Schokker (Operationeel directeur Succes Volendam) en Patrick de Groot (BU-directeur CSU Cleaning Services Noordoost).

NedTrain stelt hoge eisen aan haar opdrachtnemers ten aanzien van kwaliteitsborging, veiligheid en respect voor medewerkers. Zowel CSU als Succes brengen een jarenlange ervaring met het reinigen van treinstellen in Treinschoon! in. Zonder uitzondering realiseren zij een kwaliteit welke boven de door NedTrain gestelde norm ligt. Hiermee is er een sterke basis voor een goede en vruchtbare samenwerking. TreinSchoon! onderschrijft de Code Verantwoordelijk Marktgedrag.

Informatie: www.csu.nl, www.successchoonmaak.nl

Reageren?