ACP levert schrobzuigmachine aan Dienst Parkeerbeheer

ACP levert schrobzuigmachine aan Dienst Parkeerbeheer

Op vrijdag 13 juli jl werd een nieuwe Innova 75B schrobzuigmachine door Maurice Rutgrink van ACP BV Dongen afgeleverd aan Marc Gieben van de Dienst Parkeerbeheer te Oss. Deze nieuwe machine vervangt een oude schrobzuigmachine die de vloeren niet meer schoon kreeg.

Schrobzuigmachine

Ook bleek de fysieke belasting voor de medewerkers, bij gebruik van de oude schrobzuigmachine, reden over te stappen op een nieuwe machine. De Innova 75B, een schrobzuigmachine met grote capaciteit waarop je zittend perfect werk kan afleveren, werd door Rutgrink gepresenteerd op een eerder georganiseerde “parkeer-informatiedag”. Daar konden medewerkers de machine reeds testen.

Innova 75B

Vanwege zijn goede prestaties was de keuze voor de Innova 75B snel gemaakt. Met zijn 110 liter schoonwatertank en al zijn ingebouwde veiligheidstools, is het precies de machine die de vloeren van deze parkeergarage schoon krijgt en houdt. Ook over de bijgeleverde vloerreiniger met Swan label waren de medewerkers enthousiast. De machine werd afgeleverd met uitvoerige gebruiksdemonstratie en -instructie.
 
Op de foto vlnr: een medewerker van parkeerbeheer, Marc Gieben en Maurice Rutgrink van ACP BV Dongen.

Informatie: www.acpbv.com

Reageren?