SVS-opleiding in Verkadefabriek voor leidinggevenden ISS

Schoonmaken in de Thuiszorg

Dit najaar start een groep medewerkers van ISS Cleaning Services met de lager kaderopleiding Leidinggevende Schoonmaakonderhoud van SVS. Het gaat om leidinggevenden in de levensmiddelen- en diervoederindustrie, die zullen leren nog beter zelfstandig leiding te geven aan een groep schoonmakers.

De opleiding gaat onder meer aan de hand van rollenspellen in op het instrueren en motiveren van huidige en nieuwe medewerkers. En dat allemaal op een bijzondere locatie: de Verkadefabriek te Zaandam. Dit object is nu zo’n vier jaar in het beheer van ISS Cleaning Services.

Foodreiniging

ISS maakt hier dagelijks schoon en voert met name in het weekend de industriële reiniging van de productieapparatuur uit. Volgens Peter Will, projectmanager ISS Facility Services, is leidinggeven in de dynamische wereld van foodreiniging een uitdagende functie. “Er wordt veel flexibiliteit, initiatief en daadkracht verlangd van de leidinggevenden. Klanten verwachten immers dat de machines na een gedegen schoonmaak weer probleemloos opstarten”, aldus Will.

Informatie: www.svs-opleidingen.nl,  www.nl.issworld.com/cleaning

Reageren?