Hijman Schoonmaakartikelen krijgt mkbOK-keurmerk

Hijman

De website www.hijman.nl heeft het mkbOK-keurmerk verkregen. Vandaag is het keurmerk uit handen van Stichting MKB en Internet uitgereikt aan de heer Roland Wink van het bedrijf Hijman Schoonmaakartikelen BV.

Het bedrijf Hijman Schoonmaakartikelen BV en haar website komen in aanmerking voor het mkbOK-keurmerk omdat ze volledig voldoen aan de mkbOK-keurmerkcode. Als keurmerkhouder in de branche Professionele Reinigingsproducten is hiermee het recht verkregen het herkenbare logo van het keurmerk te voeren.

Kwaliteit en transparantie

Kwaliteit, transparantie en service van MKB winkels en bedrijven worden nu extra door het mkbOK-keurmerk bewaakt. Het keurmerk staat tevens voor ‘weten met wie u zaken doet’, bemiddelt bij geschillen en is voor bonafide MKB bedrijven een goede mogelijkheid om zich te onderscheiden.

Stichting MKB en Internet, initiatiefneemster van het mkbOK-keurmerk, is van mening dat keurmerken en waarborgen een grote toegevoegde waarde aan een veilig internet geven. De Stichting stimuleert daarnaast het zakendoen met het midden- en kleinbedrijf op zowel lokaal, regionaal als landelijk niveau.

Informatie: www.StichtingMKBenInternet.nl, www.hijman.nl

Reageren?