Dreumex sponsor van team Xdakar

Handen wassen

Dreumex is met onmiddellijke ingang de verbintenis aangegaan als sponsor voor het ambitieuze rally-team Xdakar dat in januari 2013 deel zal nemen aan de prestigieuze Dakar Rally in Zuid-Amerika.

Dit team bestaande uit 3 race -vrachtwagens van respectievelijk Frits van Eerd, Peter van den Bosch, en Eimbert Timmermans, tweevoudig wereldkampioen zijspan cross. Ook maakt Erik van Loon met zijn Mitsubishi Racing Lancer deel uit van het team. De drie truckcoureurs eindigden dit jaar alle 3 bij de eerste 30. Doel voor volgend jaar is top 15 voor de trucks en top 10 voor Erik van Loon in de auto.

I love dirty hands

De sponsoring van Team XDakar maakt onderdeel uit van de grote, internationale campagne “I love dirty hands” waarmee Dreumex vanaf 1 september van start gaat en aansluiting zoekt bij zijn doelgroep: de werkende man of vrouw met vuile handen.

Handreinigingsproducten

Dreumex, producent van handreinigings producten, biedt voor de werkers in de automotive, industrie en alle andere plaatsen waar handen tijdens het werken vuil worden een compleet programma aan producten voor de handverzorging.

Informatie: www.ilovedirtyhands.com, www.dreumex.com

Reageren?