King en Van Oort Transport verlengen samenwerking

King en Van Oort

King Nederland heeft onlangs het contract met Van Oort Transport uit het Gelderse Eck en Wiel verlengd. Van Oort is verantwoordelijk voor de nationale distributie van King.

Een samenwerking die de afgelopen jaren naar tevredenheid is verlopen, heeft geleid tot een verlenging van het contract tussen King en Van Oort.

Vrachtwagens

Met een 15-tal vrachtwagens, geladen met de meest uiteenlopende producten, rijdt Van Oort dagelijks naar klanten van King. “Voor deze belangrijke schakel in het proces hebben we een betrouwbare partner als Van Oort nodig”, aldus Eric Sips, vestigingsdirecteur van King Nederland in Tiel.

Op dinsdag 26 juni jl. heeft de officiële ondertekening plaatsgevonden. Simon van Oort (directeur van Van Oort) en de heer Sips hebben vol vertrouwen een handtekening onder het contract gezet. Samen met het personeel is geproost op een succesvolle voortzetting van de samenwerking.

King Nederland

King Nederland is totaalleverancier van hygiëneproducten, schoonmaakartikelen, tableware, medische en facilitaire disposables. King richt zich op de gezondheidszorg, schoonmaakbranche, overheid, zakelijke dienstverlening en industrie. Onderdeel van Bunzl.

Informatie: www.king.nl, www.bunzl.nl

Reageren?