Cantorclin Schoonmaak gestart bij Esprit

Cantorclin - Esprit

Op 1 juli jl. is Cantorclin Schoonmaak gestart met het schoonmaakonderhoud van de stores van de internationale modeketen Esprit. De opstart is voorafgegaan door een uitgebreid offertetraject waarbij door de opdrachtgever is gezocht naar een betrouwbare partner in retailschoonmaak en een voorstel op maat, uitgaande van specifieke wensen per locatie.

‘Een uitermate interessant traject, waarbij de daadwerkelijke opstart uiteindelijk binnen 2 weken geregeld moest zijn.’ aldus Arnold Plattèl, algemeen directeur Cantorclin Schoonmaak. ‘Supertrots ben ik dat deze klus in zo’n korte tijd naar grote tevredenheid van de klant is geregeld. Dit succes is door een goede gezamenlijke inspanning en met de juiste focus en energie bereikt.’

Retailschoonmaak

Cantorclin Schoonmaak richt zich tegenwoordig nog meer op retailschoonmaak. Zo wordt er onder andere gebruikt gemaakt van doorzichtige zakken, worden gevonden kledinglabels verzameld en wordt er gebruik gemaakt van speciaal reinigingsmaterieel voor onder meer hoge ornamenten.

Daarnaast werken de  medewerkers van Cantorclin Schoonmaak mee aan vrijwillige controle van kleding en tassen en wordt in moderne bedrijfskleding gewerkt. Dit alles gericht op de belangrijke behoefte uit de retailmarkt aan maatwerk en focus op identiteit en begeleiding.

Informatie: www.cantorclin.nl

Reageren?