ISS zet nieuwe business unit op: Hotels

ISS Facility Services

Per 1 augustus 2012 binnen ISS Cleaning Services een aparte Business Unit is opgericht voor de Hotel Cleaning. Deze unit maakt onderdeel uit van de divisie Key Accounts van ISS Cleaning Services.

Gezien de groei van de hotel business binnen ISS en de daarbij behorende vraag om meer gespecialiseerdere aandacht en benadering, heeft ISS hier toe besloten. Schoonmaak is niet het eerste waar aan gedacht wordt in de hotelindustrie, zo schrijft ISS in haar berichtgeving, maar het is cruciaal voor de tevredenheid van de gasten.

Hilton Account

Deze unit zal met ingang van 1 augustus geleid worden door Rogier Lussenburg. Lussenburg is sinds vorig jaar september binnen ISS verantwoordelijk voor het Hilton account en heeft als zodanig brede kennis opgedaan van ISS versus hotelschoonmaak.

Philip Steiner zal per 1 augustus 2012  in de functie van Account Manager Hilton verantwoordelijk zijn voor de operationele zaken binnen het Hilton Account. Steiner is sinds april 2010 werkzaam bij ISS en heeft zich het afgelopen jaar zeer verdienstelijk gemaakt in de functie van Assistant Account Manager.

Hotelketens

ISS Cleaning Services verzorgt het schoonmaakonderhoud bij het Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center en Hotel Pulitzer in Amsterdam. Zowel het Sheraton Amsterdam Airport Hotel als Hotel Pulitzer zijn onderdeel van de wereldwijde hotelketen Starwood Hotels & Resorts.

Daarnaast verzorgen sinds 2008 de roomattendants van ISS Cleaning Services ook de dienstverlening bij Hilton Hotel & Resorts. Bij Hilton Amsterdam Airport Schiphol, Hilton Royal Parc Soestduinen en Hilton Den Haag het schoonmaakonderhoud van de hotelkamers.

Het schoonmaakonderhoud van de algemene ruimten, de vergadercentra en de keuken wordt gedaan door de ISS schoonmakers. Sinds 5 december 2011 neemt ISS de roomattendants en de houseman van Hilton Rotterdam over in eigen dienst. Vanaf komende week wordt de portefeuille uitgebreid met het eerste Hilton Garden Inn, welke opent in Leiden. ISS zal ook hier de gehele schoonmaak verzorgen.

Informatie: www.nl.issworld.com

 

Reageren?