Vendor komt met nieuw toilet-concept

Vendor - Public Washrooms

Volgens toilethygiënespecialistde Vendor, moet een toiletbezoeker op elk moment kunnen beschikken over een schoon en fris toilet. Omdat dit in openbare toiletten nogal eens te wensen over laat, heeft Vendor besloten deze problematiek aan te pakken.

Op maandag 13 augustus is onder de naam Vendor Public Washrooms het eerste openbare toilet van Vendor in gebruik genomen in winkelcentrum Zuidplein te Rotterdam. De officiële opening vindt plaats op vrijdag 14 september.

Hygiëne en comfort centraal

Winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam maakt als eerste gebruik van het Vendor-toilet. De toiletruimte onderscheidt zich door een hygiënische omgeving met veel comfort, een aangename sfeer, rustgevende achtergrondmuziek en speciale verlichting.

Opgeleid, vakkundig servicepersoneel zorgt ervoor dat de toiletten consequent schoon gemaakt worden. Daarnaast worden de ruimtes ingericht met de toilethygiëne producten van Vendor. Denk hierbij aan de IQ Handdoekautomaat voor een altijd schone handdoek en een digitale luchtverfrisser die continu een prettige geur verspreidt.

Alle toiletten zijn bovendien uitgerust met de Vendor Hygiene Seat voor gegarandeerd een 100% schone toiletbril.

Klein bedrag

Voor het gebruik van het toilet dient een klein bedrag te worden betaald. Na betaling krijgt de bezoeker automatisch een waardebon. Deze waardebon kan vervolgens direct of op een later tijdstip worden ingewisseld bij één van de deelnemende winkeliers binnen het winkelcentrum. Het bedrag wordt in mindering gebracht op de aankoop of consumptie. Op deze manier genereert Vendor traffic naar de deelnemende ondernemers.

Officiële opening

Vanaf 13 augustus is deze eerste toiletgroep geopend. De officiële opening in winkelcentrum Zuidplein vindt plaats op vrijdag 14 september 2012.

Informatie: www.vendor.nl/publicwashrooms

Over Vendor
Vendor, vanaf 1961 toonaangevend op het gebied van toilethygiëne, levert haar concepten in meer dan 30 landen. Zowel de automaten als de verbruiksgoederen worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd, geheel conform ISO 9001 en 14001. Vanuit regionale servicedepots bedienen wij dagelijks vele duizenden klanten met een hoogwaardige en stipte dienstverlening.
…………….

Noot aan de redactie:
Contactpersoon voor de pers: 
Wout Verbruggen
M. 06-54252790 
E. wout.verbruggen@vendor.nl
Foto’s in hoge resolutie sturen wij u op verzoek digitaal toe.

 

Reacties

Één reactie op “Vendor komt met nieuw toilet-concept”

  1. Marc Seinkels16 augustus 2012 om 23:38

    Wat slecht gestolen van 2theloo. Niets unieks aan dus, bad copy

Reageren?