Laetitia Simonis directeur Gom Specialistische Reiniging

Gom - Laetitia Simonis

Laetitia Simonis is aangesteld als business-unitdirecteur van Gom Specialistische Reiniging (onderdeel van Facilicom Services Group uit Schiedam). Simonis is al vanaf 2005 werkzaam bij Facilicom, waarvan de afgelopen 4 jaar als districtsmanager Midden-Nederland.

Gom Specialistische Reiniging

Gom Specialistische Reiniging kent sinds 26 maart een nieuwe organisatiestructuur met drie gespecialiseerde productgroepen; glas- en gevelreiniging, facilitaire services (waaronder ook vloeronderhoud en dieptereiniging) en openbare ruimte. Specialistische Reiniging borgt zo de kwaliteit van zijn specialismen, ook bij verdere uitbreiding van zijn activiteiten.

Nieuwe structuur

‘Gom Specialistische Reiniging is een club om trots op te zijn’; vertelt Simonis. De nieuwe structuur van de organisatie en landelijke aansturing zorgen ervoor dat Gom nog nadrukkelijker op de specialistische reinigingskaart wordt gezet. Ik zie dat als een grote uitdaging. Samen met mijn team ga ik de ambitie verwezenlijken om de grootste landelijke én professionele dienstverlener te worden op het gebied van Specialistische Reiniging ‘, zo motiveert Simonis haar carrièrestap.

Informatie: www.facilicom.nl

Reageren?