Mercurius Reinigingssystemen bestaat 25 jaar

Mercurius BV Eelde

Al sinds de oprichting in 1987 staat Mercurius Reinigingssystemen BV uit Eelde bekend als dynamisch bedrijf en leverancier van reinigingsmaterialen en -systemen. Wij willen als organisatie onze klanten zo optimaal mogelijk van dienst zijn, daarom hebben wij ons door de jaren heen verder gespecialiseerd op basis van de behoeftes van onze relaties.

Nieuwe producten

Ook de komende jaren zullen we de ontwikkelingen nauwlettend blijven volgen en inspelen op de behoeftes aan nieuwe producten. Zo bieden wij u de ruimte om in deze levendige en groeiende markt mee te ontwikkelen: deze wisselwerking heeft Mercurius BV de afgelopen 25 jaar doen groeien en ons positieve naamsbekendheid gebracht.

Kortingsacties tijdens Facilitaire Vakbeurs

We zijn daarom ook trots dat we dit jaar met onze relaties het 25 jarig jubileum kunnen vieren, dit zullen we doen met bijvoorbeeld spetterende kortingsacties! Wie feest viert, die trakteert: wij zullen ook dit jaar weer prominent aanwezig zijn op de Facilitaire Vakbeurs in Assen waar we dan knallende kortingsacties zullen lanceren.

Klanten en relaties van Mercurius BV kunnen, door het ontvangen van de nieuwsbrief en actiebulletins, op de hoogte blijven van de productontwikkelingen. Inschrijven kan door een email te sturen aan info@mercurius-bv.nl, u ontvangt dan maandelijks relevante informatie.

Facilitaire Vakbeurs Assen

Net als in 2011 zal Mercurius BV ook dit jaar weer ruim vertegenwoordigd zijn tijdens de Facilitaire Vakbeurs op woensdag 3 en donderdag 4 oktober. Deze vakbeurs biedt ondernemers, overheden, onderwijs- en zorginstellingen een compleet overzicht van alle facilitaire producten en diensten.

Deze beurs willen we dan ook aangrijpen om samen met u ons 25-jarig jubileum te vieren. Bezoek onze stand en laat u verrassen met onze spetterende kortingsacties in het kader van ons 25-jarig jubileum. Daarnaast zullen we daar een geheel nieuwe lijn kunststof werkwagens presenteren.

Nieuwe account manager

Pim Wiegman is de nieuwe account manager voor rayon Noord. Hij komt het salesteam versterken per 1 september en wordt verantwoordelijk voor Noord-Nederland. Hij
zal zich met name richten op bestaande klanten en acquisitie. De afgelopen jaren is Mercurius BV enorm gegroeid en om ‘aandacht op maat’ te blijven verzorgen zijn we
erg blij met deze versterking.

Bezoekadres TT Hall: De Haar 11 9405 TE Assen

Informatie: www.mercurius-bv.nl

Reageren?