Dolmans tekent contract met onderwijsorganisaties

Verhoeven - contract Dolmans

Medio juli is het nieuwe contract ondertekend voor de resultaatgerichte schoonmaakdienstverlening voor de locaties van de Stichtingen PCBO en Leerplein055 te Apeldoorn.

Dolmans Facilitaire Diensten B.V. verzorgt vanaf 1 september 2012 de resultaat-gerichte schoonmaakdienstverlening ten behoeve van de locaties van de inkoopsamenwerking tussen twee primair onderwijs organisaties in Apeldoorn; Stichting PCBO Apeldoorn en Leerplein055.

Schoonmaakkwaliteit

De wijze waarop het resultaatgerichte karakter van de dienstverlening is vormgegeven, is uniek binnen het basisonderwijs. Dit zal een impuls geven aan de schoonmaakkwaliteit op circa 55 basisscholen van beide stichtingen.

Het contract is tot stand gekomen middels een Europese Aanbesteding, begeleid door Verhoeven en Partners Adviesbureau B.V. uit Veenendaal.

Informatie: www.verhoevenadviesbureau.nl

Op de foto v.l.n.r. dhr. Meulenbeek (Alg. Directeur, St. Leerplein055), dhr. Verhoef (Controller, St. Leerplein055), dhr. Beekman (Sr. Facilitair Medewerker, St. PCBO Apeldoorn), dhr. Ytsma (Raad van Bestuur, St. PCBO Apeldoorn)  dhr. Badloe (Directeur, Verhoeven & Partners), dhr. Van Wijk (Alg. Directeur, Dolmans Facilitaire Diensten).

De heer Ytsma is helaas op 24 juli 2012 onverwacht overleden. Nabestaanden wordt uiteraard veel sterkte gewenst met de verwerking van dit verlies.

Reageren?