Nieuw model hoogwerker van Kors en Ommelift

Omme 2300 EX

Ommelift introduceert een nieuwe model aanhangerhoogwerker: Omme 2300EX, met een maximum werkhoogte van 22.6 meter en een zijdelings bereik van 12,7 meter (10 meter met 200 kg korfbelasting).

De onderste schaararm zorgt ervoor dat de mast binnen de basis van de machine draait en creëert een up-over bereik van 6 meter. De geringe transportlengte van 7.32 meter en een transportbreedte van slechts 1.70 meter in combinatie met het relatief lage gewicht van 3300 kilo, zorgen ervoor dat de machine eenvoudig te manoeuvreren is op moeilijk bereikbare werklocaties.

Beschikbare energievoorzieningen
Standaard is de hoogwerker voorzien van een 200 ah accupakket dat eventueel uitgebreid kan worden naar 400 ah. De accu-aangedreven uitvoeringen zijn zeer milieuvriendelijk, maken weinig lawaai en hebben geen uitlaatgassen. De machine heeft een uitstekende stabiliteit en is simpel en eenvoudig te bedienen. Tevens bestaat de mogelijkheid om de accu-aandrijving te voorzien van een 1 cilinder benzine- of dieselmotor. Men kan ook kiezen voor 230 volt lichtnetaandrijving.

Hydraulische aandrijving(mover)
Met de hydraulische aandrijving, staand te bedienen vanaf een op het chassis gemonteerd bedieningsstation, heeft  men een goed overzicht en is de hoogwerker op de werkplek gemakkelijk en veilig door een persoon te verplaatsen.

Stabiliteit
Ondanks de compacte afmetingen en het lage gewicht is de machine tijdens het gebruik zeer stabiel, mede door het lage zwaartepunt is het rijgedrag achter de auto meer dan uitstekend.

Nieuw ontwerp korfophanging
De Ommelift 2300 EX is de eerste Ommelift uitgerust met een nieuw ontwerp korfophanging. Met als groot voordeel dat er geen uitstekende delen zijn onder de bodem van de werkbak. Hierdoor kan veilig en efficiënt gewerkt worden en blijven schades tot een minimum beperkt.

Introductie
Ommelift dealer Kors Hoogwerksystemen presenteert deze primeur voor de Benelux op de Verticaaldagen op 21-22 september te Beekse Bergen.

Meer informatie: www.kors-hoogwerksystemen.nl

Reageren?