Verticaaldagen Benelux: liefst 15.000 toegangskaarten

Verticaaldagen

Het is weer bijna zover. Op 21 en 22 september a.s. opent de vakbeurs Verticaaldagen Benelux haar deuren op een speciaal daartoe ingericht expositieterrein op het Safari- en Vakantiepark Beekse Bergen te Hilvarenbeek nabij Tilburg.

Via de tot nu toe 42 geregistreerde standhouders zijn maar liefst 15.000 toegangskaarten beschikbaar.  De verwachting is dan ook dat de 3de editie, in navolging van 2009 en 2010, van deze vakbeurs voor de hoogwerkerbranche,  wederom op grote belangstelling mag rekenen uit zowel de Benelux als ook uit omringende Europese landen.

Op Verticaaldagen Benelux kan kennis worden gemaakt met de nieuwste ontwikkelingen in de marktsector van mobiele hoogwerkers, verreikers, hefsteigers en minikranen. Ook zijn er diverse stands die aanverwante diensten aanbieden, zoals tractiebatterijen  en -laders, persoonlijke beschermingsmiddelen, opleidingen, software en componentenleveranciers. 

Gezamenlijk zullen de standhouders ca. 200 machines verdeeld over meer dan 60 merken tentoonstellen. De standhouders verwelkomen u graag op hun stand.

Geïnteresseerden die de beurs willen bezoeken maar geen toegangskaart van een der standhouders ontvangen hebben, kunnen zonder problemen naar het beursterrein afreizen en alsnog een gratis toegangskaart verkrijgen aan de registratiebalie.

Informatie: www.verticaaldagen.net

Reageren?