Kärcher versterkt verkoopteam

Karcher - Jeroen Neijmeijer

Kärcher heeft zijn verkoopteam versterkt met de aanwerving van Jean-Paul Christy en Jeroen Neijmeijer. Per 3 september 2012 is Christy aan de slag als Sales Director Professional; Neijmeijer werd aangesteld als de nieuwe Manager Trade Professional.

Vanuit het hoofdkantoor in Breda leggen beide heren zich voortaan toe op de Nederlandse markt.

Uitbouw Kärcher-marktaandelen

Karcher - Jean-Paul ChristyJean-Paul Christy is binnen Kärcher verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de Kärcher-marktaandelen op de Nederlandse professionele reinigingsmarkt. Christy is geen onbekende in de sector. Eerder deed hij al ruime ervaring op als Managing Director bij Ivac à la Carte en daarvoor als General Manager bij Hako Benelux.

Zijn opleiding in Sales Leadership aan de Nyenrode Business Universiteit is een waardevolle basis voor zijn activiteiten als Sales Director Professional bij Kärcher.

Expertise in klantenrelaties

Jeroen Neijmeijer deed de voorbije jaren waardevolle ervaring op bij Carel Lurvink B.V., waar hij actief was als Account Manager en later als Key Account Manager. Zijn expertise in klantenrelaties en sales management zijn troeven die zeker zijn taak als Manager Trade Professional bij Kärcher Benelux ten goede zullen komen.

Informatie: www.karcher.nl

Reageren?