VM Service brengt kleur en geur in de schoonmaak

Facilitaire Vakbeurs Assen

De beleving van kleur en geur is in de huidige schoonmaakbranche van groot belang. Toch wordt, als gevolg van het huidige uitdagende ondernemersklimaat, vaak geprobeerd juist zoveel mogelijk op schoonmaak te bezuinigen. Bij VM Service moet de klant voor beide kunnen kiezen, zo luidde de mening van VM Service directeur Cees Jan Bras.

Hygiëneplan

Na een intensief ontwikkelingstraject met chemiepartner Schmits Chemical Solutions uit Almelo en de best aangeschreven hardwareleveranciers, is het gelukt kleur en geur te combineren met ‘fool-proof’ techniek en een kostenbesparend hygiëneplan.

Alles draait om eenvoud. Drie eenvoudig en veilig te gebruiken dagelijkse reinigingsmiddelen, waarvan de kleur en geur verbijsteren. Deze zijn perfect en eenvoudig zijn te doseren met behulp van een enkel- of dubbeltanks wandhouder met voor elke tank een doseerknop in de kleur van het reinigingsmiddel. Dit alles wordt ondersteund door een helder opgezet hygiëneplan dat ervoor zorgt dat overdosering tot het verleden behoort.

Horeca

Speciaal voor de horecasector is het concept uitgebreid met twee reinigers om de dagelijkse schoonmaakklus in de keuken met dezelfde eenvoud op te lossen. De met zorg gekozen, lichte parfums, zorgen voor een veilig, neutraal schoonmaakresultaat.

VM Service presenteert het complete systeem op de Facilitaire Vakbeurs Assen op 3 en 4 oktober 2012 in de TT Hall Assen. U kunt de producten daar direct live in actie zien en eventueel ook een proefpakket aanvragen.

Informatie: www.vakbeursfacilitair.net, www.vmservice.nl

Reacties

Één reactie op “VM Service brengt kleur en geur in de schoonmaak”

  1. Vloerkleed reinigen Rotterdam18 september 2012 om 17:30

    Het lijkt me een intressante event de Facilitaire Vakbeurs Assen op 3 en 4 oktober 2012 in de TT Hall Assen.

    Geldt hetgeen ook voor vloerkleden en tapijten?

Reageren?