Nieuwe organisatieopzet door groei Piecom

Vlnr: Frank Laurentius, Albert van Eijkelenburg en Ruud Roodveldt van Piecom

Gezien de ontwikkelingen en specifieke vragen uit de markt is de organisatie van Piecom Cleaning Products per 1 september veranderd. Algemeen directeur Frank Laurentius neemt de dagelijkse leiding van de vakgroothandel uit Rotterdam weer op zich. Daarnaast is Albert van Eijkelenburg aangesteld als operationeel manager en is Ruud Roodveldt verantwoordelijk voor de inkoop.

“Juist in een tijd waarin Piecom enorm groeit, heeft voormalig directeur Operationele Zaken Nico van Willigen ons bedrijf verlaten. Het is voor mij erg inspirerend om weer met mijn team samen te werken”, reageert Frank Laurentius. “Recent kregen we bijvoorbeeld een grotere rol als toeleverancier van CSU toebedeeld. Maar we zijn ook volop bezig met enkele grote namen in het horecasegment. Horeca en Industrie zijn twee groeimarkten voor ons.”

Groei beheersen

Laurentius werkt samen met een enthousiast team van ruim twintig medewerkers, verdeeld over zes afdelingen. “Om nog beter op de ontwikkelingen in de markt  te kunnen anticiperen en de groei van Piecom te blijven beheersen, hebben we diverse veranderingen in onze organisatie doorgevoerd.

Zo is account manager Albert van Eijkelenburg doorgestroomd naar de functie van operationeel manager en stuurt hij alle afdelingen aan, zoals de Verkoop Binnen- en Buitendienst. Ook Ruud Roodveldt heeft een nieuwe functie; hij is als hoofd Inkoop nu verantwoordelijk voor onze hele Inkoop. Met zijn ruime schoonmaakkennis en vanuit zijn vorige functie als hoofd Logistiek een logische en goede stap voorwaarts.”

Totaalleverancier

Piecom Cleaning Products is totaalleverancier voor de professionele schoonmaak. Directeur-eigenaar Laurentius daarover: “Uiteraard blijven we de schoonmaakmarkt trouw en investeren we daarin. Dat is immers onze belangrijkste afzetmarkt.”

Informatie: www.piecom.nl

Reageren?