EW Facility Services lopen Bridge to Bridge Arnhem

EW Bridge to bridge

Zondag 9 september liepen 36 collega’s van EW Facility Services de Bridge to Bridge Arnhem. Onder begeleiding van Marko Koers, zelf oud Olympisch atleet, deden zij mee aan het klassement van de Jongejan Business Run.

Sport speelt binnen EW Facility Services al sinds haar oprichting een belangrijke rol. Dit is terug te zien in de wijze waarop zij sport integreert in de vertaling van haar kernwaarden, maar ook haar verbintenis aan het project ‘Goud op de Werkvloer’ en het sportieve karakter van haar personeelsactiviteiten.

Door deelname aan deze hardloopwedstrijd biedt EW Facility Services medewerkers de mogelijkheid om samen met collega’s te werken aan vitaliteit.

EW-medewerkers trainden onder leiding van Marko Koers

Al maanden trainden de medewerkers van EW Facility Services onder begeleiding van officiële hardlooptrainers van Marko Koers Sports, om zo in vorm te raken voor de Bridge to Bridge Arnhem. Uiteindelijk liepen 36 EW-ers mee tussen het totaal aantal van 4500 deelnemers, een nieuw record voor de organisatie van de Bridge to Bridge Arnhem.

Voor aanvang van iedere afstand nam Marko Koers de lopers van de facilitair dienstverlener mee in een intensieve warming up, zodat alle deelnemers goed voorbereid van start konden gaan.

Nieuwe sportieve uitdaging

Marko Koers en EW Facility Services gingen al eerder een sportieve samenwerking aan. In 2011 trainde hij een groep van 40 medewerkers voor de Nijmeegse Zevenheuvelenloop.

De samenwerking is beide partijen goed bevallen en voorgezet met deelname aan de Bridge to Bridge Arnhem, een loop die door de vele afstanden haalbaar is voor een groot publiek. Nu ook dit doel is behaald wordt het voor de facilitair dienstverlener tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe sportieve uitdaging.

Informatie: www.ew.nl

Reageren?