Perfect Vloerenonderhoud start uitzendgroep

Perfect Uitzendgroep - Memis Ozturk

Op 7 september is Perfect Uitzendgroep officieel een feit. Het zusterbedrijf van Perfect  Vloerenonderhoud uit Amsterdam startte dit voorjaar al en richt zich op het leveren van tijdelijke arbeidskrachten in onder meer de schoonmaaksector.

“Perfect Uitzendgroep is ontstaan uit de grote vraag naar tijdelijke arbeidskrachten vanuit schoonmaakbedrijven en andere ondernemingen”, legt Roel Vlootman uit. Vlootman en Memiş Öztürk zijn beiden directeur-aandeelhouders van Perfect Uitzendgroep.

Vlootman brengt ruim 25 jaar directie- en advieservaring in de schoonmaakbranche in en Öztürk, afgestudeerd econoom, werkt sinds tien jaar in de schoonmaakbranche. In die tijd bouwde Öztürk zijn gespecialiseerde schoonmaakbedrijf Perfect Vloerenonderhoud op, een voor de schoonmaak uniek bedrijf met inmiddels achttien fulltimers waarvan hij voor 100% directeur-eigenaar is.

Veel vraag naar tijdelijk personeel

Perfect Uitzendgroep - Roel VlootmanPerfect Uitzendgroep richt zich vooral op het leveren van tijdelijke arbeidskrachten in de sectoren industrie, productie, logistiek, techniek, schoonmaak, groenvoorziening, horeca en zorg. Vlootman hierover: “Het gebied in en rond Amsterdam en de luchthaven Schiphol kent veel vraag naar tijdelijk personeel. En door onze grote netwerk kunnen we snel aan die vraag voldoen.”

“Perfect Uitzendgroep wordt een sterk en betrouwbaar merk in het werkveld van flexibele arbeid. Met onze frisse ondernemersgeest zijn we voor opdrachtgevers en flexwerkers een betrouwbare partner in arbeidsbemiddeling. Professionaliteit,  flexibiliteit en transparantie zijn de fundamenten van ons bedrijf.

24/7 online

“Immers, onze arbeidskrachten zijn goed opgeleid, we kunnen snel op een arbeidsvraag inspelen en onze opdrachtgevers kunnen 24/7 online informatie inwinnen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld de vereiste persoonlijke documenten en de urenverantwoording van onze arbeidskrachten online inzien”, aldus Vlootman en Öztürk.

Informatie: www.perfectuitzendgroep.nl

Reageren?