Re-Rentformule van Collé Rental & Sales succesvol dankzij Palfinger

Colle

Collé Rental & Sales, met vestigingen in Nederland, Duitsland en België, behoort tot de grootste afnemers van autohoogwerkers van het gerenommeerde merk (Wumag-)Palfinger.

De unieke eigenschappen, waarmee Palfinger een nieuwe standaard zet én de succesvolle Re-Rent formule van Collé, vestigen beide namen nadrukkelijker op de Europese kaart. De diverse autohoogwerkers worden verkocht en verhuurd (ook voor langere termijn met Full-service) aan diverse sectoren en wederverhuurders door heel Europa.

Autohoogwerker

Met de introductie van de autohoogwerker P260B, in 2010, zette Palfinger dé nieuwe standaard op het gebied van autohoogwerkers. Deze hoogwerker, met een breed inzetgebied, heeft de hoge verwachtingen meer dan waar gemaakt.

Recent nam Collé zijn 50ste Palfinger P260B-autohoogwerker in ontvangst. De basis voor het succes van deze autohoogwerker is het lage eigen gewicht, de werkhoogte van 26 meter en de reikwijdte van 12,5 meter. Deze specificaties geven de P260B dezelfde eigenschappen als een hoogwerker van 7,5 Ton.

Het eigen gewicht van de P260B is minder dan 3,5 Ton, waardoor deze met een B-Rijbewijs bestuurd kan worden. Tijdens de Intermat 2012 in Parijs introduceerde Palfinger de P260B met een verhoogde capaciteit (230kg.) in de werkbak.

Werkhoogte

Na het succes van de P260B introduceerde Collé Rental Sales begin 2012 de Palfinger autohoogwerker P210BK. Deze autohoogwerker verhoogde de nieuwe standaard in de 3,5 Ton-klasse.

Met een werkhoogte van 21 meter en een beweegbare jib (185°) combineert de autohoogwerker veiligheid met efficiëntie. Daarmee is de autohoogwerker de perfecte machine voor diverse toepassingen. De beweegbare jib maakt elke locatie bereikbaar.

Ook het werken onder het maaiveld is mogelijk. Voor klanten van Collé waren de diverse gepatenteerde automatische-functies (w.o. automatisch naar transportstand en auto-setup) én de werksnelheid van de machine belangrijke redenen om te kiezen voor deze bijzondere autohoogwerker.

Veilig werken

In de 7,5 Ton-klasse introduceerde Palfinger in 2012 de P300KS. Deze autohoogwerker, de compactste in zijn klasse, imponeert met een werkhoogte van 30 meter en een reikwijdte van 20,5 meter. Het gepatenteerde draaisysteem (540°) realiseert een zeer groot werkbereik en zwenkt binnen de breedte van het voertuig.

Een garantie voor veilig werken op plaatsen waar weinig ruimte is. De lengte van het totale voertuig is slechts 7,5 meter. De wielbasis van 3 meter geeft de P300KS de wendbaarheid van een personenauto. De markt heeft zeer enthousiast gereageerd op deze uitermate compacte autohoogwerker met uniek draaisysteem.

Re-Rent formule

De Palfinger-autohoogwerkers worden door Collé Rental & Sales aangeboden binnen haar Re-Rent formule. Hierin stelt Collé een breed assortiment van hoogwerkers (met een werkhoogte tot en met 103 meter), verreikers (met een hefvermogen tot 22,5 Ton) en ander materieel beschikbaar voor wederverhuurders.

Binnen de Re-Rent formule van Collé worden de nieuwste machines, in neutrale kleuren, direct beschikbaar gesteld. De hoogwerkers van Palfinger, met een werkhoogte van 20 tot en met 103 meter, zijn in Europa al regelmatig verhuurd binnen de Re-rent formule van Collé Rental & Sales.

Informatie: www.colle-rental-sales.eu

Reageren?