The Golden Service Awards: inschrijving geopend

The Golden Service Awards

De organisatie van The Golden Service Awards heeft de inschrijving weer geopend. Deze editie gaat het alleen om de categorie Schoonmaker / schoonmaakster van het Jaar. Vanaf de websites (www.goldenserviceawards.nl en www.goldenserviceawards.be) is het aanmeldformulier te downloaden. Sluitingsdatum is 1 maart 2013. Deelname is kosteloos.

The Golden Service Awards bekronen opmerkelijke prestaties in de schoonmaakbranche en willen een bijdrage leveren aan het kwaliteitsbewustzijn binnen en het imago van de branche.

Schoonmaker van het Jaar

De prijzen zijn voor het eerst uitgereikt in Engeland in 1991. In Belgiƫ en Nederland is de wedstrijd voor het eerst georganiseerd in 2002. Naast de jaarlijkse Schoonmaker van het Jaar-verkiezing, zijn er de tweejaarlijkse Awards voor Best schoongemaakte project (in diverse categorieƫn), Beste leerbedrijf en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

The Golden Service Awards zijn een initiatief van KIMBERLY-CLARK PROFESSIONAL*. Alpheios is Gold co-sponsor. OSB, SVS, FMG, VSDV, VSR, de Stichting Schoonmaakkwaliteit en Service Management zijn als ambassadeur bij de wedstrijd betrokken.

Informatie: www.goldenserviceawards.nl

Reageren?