Werner & Mertz-interieurreiniger voortaan Europees ecolabel

Werner & Mertz Greencare

De geconcentreerde ecologische interieurreiniger green care SR15 van Werner & Mertz, draagt vanaf vandaag het Europese ecolabel. Dat label biedt professionele gebruikers de garantie dat ze een uiterst efficiënte, economische en milieuvriendelijke allesreiniger gebruiken voor de reiniging van hun interieur.

Nordic Swan

Van bij de lancering van deze ecologische universele interieurreiniger, nu een klein jaar geleden, draagt green care SR15 de Nordic Swan, het officiële milieulabel in de Scandinavische landen (SWAN nr.: 526-157).

Vanaf nu wordt het reinigingproduct ook erkend door het Europese ecolabel (DE/020/193), herkenbaar aan het logo van de kleine bloem met sterretjes als bloemblaadjes op de verpakking.

“Beide labels zijn voor eindconsumenten de garantie dat ze een ecologisch reinigingsproduct gebruiken met minstens dezelfde doeltreffendheid dan de klassieke niet-ecologische reinigingsproducten. Hiermee overtreft green care SR 15 de wettelijke voorwaarden voor de toekenning van een milieukeurmerk aan reinigingsproducten”, vult Eric Van Raemdonck, General Manager van Werner & Mertz Professional Benelux, aan. 

Zuinig en biologisch afbreekbaar met een professioneel resultaat

Green care SR 15 is een ecologische universele interieurreiniger op alcoholbasis. Deze neutrale allesreiniger is speciaal samengesteld in functie van een duurzame productontwikkeling en -werking.

Het concentraat maakt green care SR 15 uiterst zuinig in gebruik. Dankzij zijn performant bevochtigingsvermogen kan deze interieurreiniger alle waterbestendige oppervlakken aan, zoals plastic, PVC en linoleum.
 
Green care SR 15 reinigt zonder strepen of residu’s na te laten en is vanaf de kleinste dosering (0,25%) doeltreffend. Het reinigingsmiddel leent zich uiterst goed voor het schoonmaken van alle waterafstotende oppervlakken en vloeren. green care SR 15 is tenslotte ook geschikt voor gebruik in professionele schrobzuigautomaten. 

Green care SR 15 is beschikbaar in 1 liter flessen of in 5 liter jerrycans. 

Green care

Duurzaam handelen heeft bij Werner & Mertz, het Duitse moederbedrijf van Tana Professional, een lange en succesvolle traditie. Alle producten van Werner & Mertz worden immers op een duurzame manier geproduceerd. Het volledige productieproces is niet alleen ISO 14001 gecertificeerd, maar ook onderworpen aan de strenge Europese EMAS certificatie (“Eco-Management and Audit Scheme”). 
 
Informatie: www.wmprof.com

Reageren?