Facilitaire Vakbeurs Assen

Facilitaire Vakbeurs Assen

Op woensdag 3 en donderdag 4 oktober is de TT Hall Assen hét trefpunt voor de facilitaire sector in Noordoost-Nederland, tijdens de tweede editie van de Facilitaire Vakbeurs Assen.

De vakbeurs wordt ondersteund door een breed randprogramma met diverse seminars over actuele onderwerpen. Alle lezingen zijn na entree van de vakbeurs, gratis toegankelijk.

Geld verdienen met Social Media en scoren met Google

Er zijn tal van mogelijkheden om uw bedrijfsnaam via sociale media te versterken. MyBusinessMedia vertelt u tijdens een mini-cursus, hoe u zelfs geld kunt verdienen met Facebook en Twitter. Ook geeft het bedrijf een lezing over het inzetten van SEM-diensten, zodat uw organisatie optimaal gebruik maakt van Google. 

Facilitaire producten en diensten in de spotlights

Het uitgebreide randprogramma van workshops, lezingen en seminars wordt verzorgd door exposanten van de Facilitaire Vakbeurs. Zo kunt u kennis maken met het BHV-communicatiesysteem van CunaCC en vertelt Ambius hoe geuren meer merkbeleving voor uw medewerkers en klanten kunnen creëren.

Syplon b.v. geeft adviezen voor betaalbare, betrouwbare en beheersbare huisvesting en wilt u meer weten over de gang van zaken bij Europese aanbestedingen, ga dan naar de lezing van Alpha Adviesbureau. Tot slot laat TOPdesk u zien hoe u verschillende processen kunt laten integreren in één TOPdesk-omgeving.

E-monitoring en de 13 gaps van FM

Dennis Leerentveld is Chief Information Officer bij ISS Facility Services en is als spreker beide dagen op de Facilitaire Vakbeurs Assen aanwezig. In zijn presentatie ‘E-Monitoring: Fictie of werkelijkheid?’ schetst deze vakdeskundige een toekomstvisie voor de facilitaire dienstverlening door de bril van E-monitoring.

Namens de Saxion Hospitality Business School geeft Petra Hillenius de lezing ‘De 13 gaps van FM’, waarin zij ingaat op de kansen voor het verbeteren van de beleving van de klant.  

Informatie: www.facilitairevakeurs.nl

Reageren?