SVS zoekt accountmanager

Schoonmaken in de Thuiszorg

SVS heeft een vacature voor een accoutnmanger. SVS is sinds jaar en dag hét landelijk opererende opleidings- en exameninstituut voor de schoonmaakbranche en de facilitaire dienstverlening. Jaarlijks volgen nu zo’n zevenduizend cursisten één of meer van onze opleidingen.

Daarvoor staan 25 enthousiaste SVS-medewerkers en ruim tweehonderd vakdocenten klaar. Samen verzorgen ze meer dan zestig vak-, kader- en managementopleidingen.

Accountmanager voor de regio Gelderland en Noord-Brabant

Voor de uitbreiding van onze afdeling Marketing & Sales zijn wij op zoek naar een (fulltime) accountmanager voor de regio Gelderland en Noord-Brabant. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de opbouw en het beheer van potentiële en huidige accounts van SVS.

Met jouw (opgebouwde) netwerk en kennis van de markt ben je in staat klantrelaties uit te bouwen. Je bent omzetverantwoordelijk voor de aan jou toegewezen portfolio en je houdt de doelstellingen uit het Marketing- & Salesplan scherp in de gaten. Je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied en je weet wat de concurrentie doet.

Relevante marktinformatie koppel je terug als input voor verdere beleidsvorming en productontwikkeling. Hiervoor houd je de informatie in ons marketinginformatiesysteem actueel.

Functie-eisen

Je bent hoog opgeleid (minimaal een hbo-diploma) en hebt minstens 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je commerciële drive en flexibiliteit weet je te combineren met een pro-actieve en resultaatgerichte werkwijze.

Kennis van de schoonmaakbranche en de facilitaire dienstverlening strekt tot aanbeveling, affiniteit met onderwijs, kennis van salestechnieken en ervaring in het werken met een CRM-systeem zijn een vereiste.

Rijbewijs B

Je hebt geen 9-tot-5-mentaliteit, bent organisatorisch en communicatief (ook schriftelijk) zeer sterk en legt gemakkelijk contacten.

Omdat je als accountmanager veel onderweg bent, ben je in het bezit van rijbewijs B en is reizen voor jou geen probleem. Gezien de regio voor deze functie, woon je in de driehoek Arnhem, Nijmegen, Den Bosch.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze afwisselende baan in een moderne, enthousiaste organisatie met uitstekende arbeidsvoorwaarden? Stuur je CV met een korte motivatie naar:
pd@svs-opleidingen.nl, of SVS, ter attentie van Pamela Duerings, Postbus 288, 2900 AG Capelle aan den IJssel.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Informatie: www.svs-opleidingen.nl

Reageren?