Blue Wave ontvangt ISO 14001-certificering

Bluewave ISO 14001

Blue Wave, specialist in het leveren en verzorgen van reinigingssystemen, sanitaire voorzieningen en hotel supplies, heeft het ISO 14001 Milieu certificaat behaald. Dit certificaat onderstreept dat Blue Wave een milieumanagementsysteem hanteert, welke voldoet aan wet- en regelgeving.

Ook de interne processen en werkzaamheden zijn op een duurzame milieuvriendelijke wijze vorm gegeven. Blue Wave streeft naar permanente verbeteringen van milieuprestaties.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij het bedrijf in Zutphen is al jaren een traject gaande dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen een steeds grotere rol geeft in de bedrijfsvoering. Het behalen van het ISO 14001 certificaat is daarin een volgende wezenlijke stap.

Gedurende een aantal intensieve auditdagen zijn de verschillende afdelingen van Blue Wave doorgelicht. De conclusie is dat Blue Wave beschikt over een milieumanagementsysteem dat op juiste wijze is geïmplementeerd en intern breed wordt gedragen.

Directeur Ferry van Sluijters ziet de certificering als bevestiging van de ingeslagen weg: “Onze organisatie heeft kwaliteit, klanttevredenheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en daarmee milieu hoog in het vaandel staan. Het is daarom mooi om te zien dat een onafhankelijke certificerende instantie dit onderstreept.”

Informatie: www.bluewave.nl

Reageren?