Verhoeven begeleidt contract CSU-AVOO

Verhoeven - CSU - AVOO

Medio september is het nieuwe contract ondertekend voor de resultaatgerichte schoonmaakdienstverlening voor de locaties van de Stichting AVOO te Apeldoorn.

CSU Cleaning Services B.V. verzorgt vanaf 1 december 2012 de resultaatgerichte schoonmaakdienstverlening ten behoeve van de locaties van de voortgezet onderwijs organisatie in Apeldoorn; Stichting AVOO.

De aanbesteding is uitgevoerd in samenwerking met twee primair onderwijs organisaties uit Apeldoorn: PCBO en Leerplein055. Het resultaatgerichte karakter van de dienstverlening zal een impuls geven aan de schoonmaakkwaliteit op de vijf locaties van deze stichting.

Verhoeven en Partners

Het contract is tot stand gekomen middels een Europese Aanbesteding, begeleid door Verhoeven en Partners Adviesbureau B.V. uit Veenendaal.

Informatie: www.verhoevenadviesbureau.nl

Op de foto v.l.n.r. dhr. Badloe (Directeur, Verhoeven & Partners), dhr. Waalwijk (Consultant, Verhoeven & Partners), dhr. De Groot (Businessunit Directeur, CSU), dhr. Wester (Directeur Bedrijfsvoering, St. AVOO)  dhr. Van Vemde (voorm. Directeur Bedrijfsvoering, St. AVOO), dhr. Bor (Sales Manager, CSU)

Reageren?