Werner & Mertz heeft twee nieuwe accountmanagers

Werner & Mertz Greencare

Werner & Mertz Professional Benelux, producent van reinigingsproducten voor professionele schoonmaak, stelt twee nieuwe account managers voor. Arno van Montfrans en Mark in den Bosch zijn voortaan verantwoordelijk voor de verkoop, het advies en de technische bijstand aan klanten.

Van Montfrans neemt het centrum van het land onder zijn hoede; In den Bosch het zuiden en noorden. 

Expertise

Arno van Montfrans (1973) bouwde de afgelopen jaren als adviseur en demonstrateur van schoonmaakmachines en andere schoonmaakmaterialen bij Numatic International de nodige expertise op. Daarnaast is zijn ervaring als vertegenwoordiger bij Würth, Laman en Tomra Systems een toegevoegde waarde voor Tana Professional.

“Ik geloof sterk in duurzaam ondernemerschap en vind daarom bij Werner & Mertz en Tana Professional de perfecte biotoop om in te functioneren”, zegt Arno van Montfrans.

Reputatie verder uitbouwen

Mark in den Bosch (1978) werkte gedurende 7 jaar als account manager bij Georgia Pacific Lotus Professional, een bedrijf gespecialiseerd in hygiënische voorzieningen van sanitaire ruimtes en keukens.

Tot voor kort werkte hij als accountmanager bij Zwanenberg Food Group waar hij de markt van institutionele organisaties zoals ziekenhuizen, cateringbedrijven en horecazaken leerde kennen. “Schoonmaakmaatschappijen, verzorgingssector, institutionele en industriële afnemers kennen Tana Professional als leverancier van duurzame professionele reinigingsproducten en kundige adviesverstrekker.

“Ik sta te popelen om met het team deze reputatie verder uit te bouwen. De organisatie van informatiedagen, opleidingen en demonstraties staan hiertoe op mijn programma”, licht Mark in den Bosch zijn motivatie toe. 

Ervaren accountmanagers

“Beide heren zijn ervaren account managers vertrouwd met de sector. Dankzij hun respectieve professionele traject tot dusver is Arno op de hoogte van moderne schoonmaaktechnieken en kent Mark de focusmarkten van TANA Professional door en door. Kortom hun profielen sluiten een op een aan bij onze hoge verwachtingen”, besluit Eric Van Raemdonck, General Manager Werner & Mertz Professional Benelux.

Informatie: www.wmprof.com

Reageren?