In het Veld Schoonmaak en SVS pakken opleiden groots aan

Schoonmaken in de Thuiszorg

In het Veld Schoonmaak, onderdeel van de In het Veld Groep uit Enschede, en brancheopleider SVS geven vanaf deze week vorm aan een samenwerking. Voor eind 2013 zal In het Veld Schoonmaak een flink aantal bedrijfsgroepen afronden.

In het Veld Schoonmaak staat voor kwaliteit in dienstverlening. Het opleiden van haar medewerkers is hierin een erg belangrijk onderdeel. Afgelopen jaar werkten In het Veld Schoonmaak en opleider SVS al samen. Dat beviel erg goed en daarom is de samenwerking nu door beide partijen uitgebreid.

Eind 2013 zullen in twee jaar tijd 178 medewerkers van In het Veld Schoonmaak zijn opgeleid (bijna vijftig procent van het medewerkersbestand).

Vloeronderhoud

Voor eind 2012 zal SVS nog twintig groepen medewerkers van In het Veld Schoonmaak opleiden. Zes medewerkers volgen de Vakopleiding Vloeronderhoud en veertien starten met de Basisopleiding Schoonmaken plus de module Gezondheidszorg.

In 2013 staan er inmiddels al voor ruim zestig medewerkers schoonmaakopleidingen gepland. Het gaat daarbij om de modules Traditioneel, Gezondheidszorg en Hotels.

Facilitair medewerker

In het Veld Schoonmaak heeft het afgelopen jaar al veel geïnvesteerd in het opleiden van haar medewerkers. In 2012 behaalden vijftig medewerkers een certificaat voor facilitair medewerker niveau 2 en 4. Daarnaast haalden ruim twintig medewerkers van de afdeling Specialistisch onderhoud een VCA-diploma. Ook kwamen in 2012 nog 24 medewerkers in het bezit van een BHV-/AED-certificaat.

Informatie: www.svs-opleidingen.nlwww.inhetveld.nl

Reageren?