DiBO in 2013

Dibo - Schrobzuigmachine CT110R(S)

De technologie staat niet stil, ook 2013 belooft weer een heleboel vernieuwingen te brengen op gebied van vloerreinigers. We gunnen u alvast een kijkje op de eerste verwachtingen voor  het voorjaar 2013.

Topmodellenrange breidt uit

De populaire professionele ride-on schrobzuigmachine, met name de CT110-BT75 zal in 2013 ook leverbaar worden in een R-uitvoering met cilindrische borstels, hierdoor is het mogelijk om naast het schrobben eveneens klein grof vuil mee op te vegen.

De CT230-BT105 zal er een model met SWEEP-versie bij krijgen. Deze laatste is dan een schrobveegmachine met een volwaardige veegfunctie, die ook perfect in de hoeken kan vegen. We gaan deze machines zeker tegenkomen in de logistieke centra en andere industrietakken waar ze hun efficiëntie zullen bewijzen

De allerkleinsten krijgen er een grote broer bij

De CT15 en CT30 schrobzuigmachines,  vooral al gekend vanwege hun compactheid en wendbaarheid krijgen er in het voorjaar van 2013 een grotere broer bij met name de CT45. Eveneens een uiterst compacte schrobzuigmachine die in z’n categorie binnenkomt rijden als schrobmachine met de hoogste capaciteit zonder in te boeten aan wendbaarheid en compactheid.

Informatie: www.dibo.com

Reageren?