Nyenrode Business Universiteit kiest voor EW

EW - Nyenrode

Met ingang van het nieuwe collegejaar is EW Facility Services met haar facilitaire diensten gestart bij Nyenrode Business Universiteit in Breukelen. De facilitair dienstverlener is verantwoordelijk voor het schoonmaakonderhoud van 98 hotelkamers verdeeld over het Plesmanpaviljoen en het Campuspaviljoen.

Daarnaast verzorgt zij een deel van de algemene dienst en de volledige linnenlogistiek.

Professionaliseringsslag

Nyenrode, de enige private universiteit in Nederland, biedt met haar hotelkamers en bungalows overnachtingsmogelijkheden voor zowel studenten als hun gasten. De wens een professionaliseringsslag te maken op het gebied van hospitality richting deze studenten en hun gasten leidde tot de keuze voor het heraanbesteden van het schoonmaakonderhoud.

Hotelschoonmaak

Intermediair Bureau van der Meijden kreeg van Nyenrode opdracht tot het uitnodigen van een aantal aanbieders van facilitaire diensten, gespecialiseerd in hotelschoonmaak. Na gunning op basis van diverse kwalitatieve aspecten en een met zorg samengesteld totaalpakket gunde Nyenrode de opdracht aan EW Facility Services.

Informatie: www.ew.nl

Foto: Ondertekening van het contract door Bas Haagen , directeur Marketing en Sales EW Facility Services (links) en Joost Pieter de Smeth , CFO Nyenrode Business Universiteit (rechts). Verder vlnr: Mevr. Tieland, Department manager Front office Nyenrode Business Universiteit; Dhr. van der Meijden, Directeur bureau van der Meijden; Mevr. Cramer, Rayonmanager EW Facility Services; Dhr. Meijer, Interim Directeur Facility Services Nyenrode Business Universiteit; Dhr.  Strookman, Salesmanager EW Facility Services

Reageren?